Nieuws

Dubbelklapper 14 en 15 september

De zomervakantie ligt alweer een tijdje achter ons. Het gewone leven heeft zijn intrede weer gedaan. 

Maar we zijn allemaal weer lekker uitgerust, opgefrist en bijgetankt. En dat is maar goed ook, want we doen mee aan maar liefst 2 mooie happenings, in het weekend van 14 en 15 september. We hebben er zin in!

 

 

 

 

Op zaterdag 14 september viert popkoor Noiz uit Heesch haar 10-jarig jubileum, en Popkoor d’Accord is heel graag te gast. Feestjes zijn natuurlijk erg leuke gelegenheden, en d’Accord kijkt ernaar uit om dat mee vorm te kunnen geven.  De prachtige omgeving van Hoessenbosch in Berghem nodigt uit tot een intense belevenis, voor zowel entertainers als publiek.

Om 17:15 uur is het onze beurt.

 

En de dag erna, zondag 15 september, zijn we met veel genoegen weer van de partij bij Fantastival. Editie 2019 van dit unieke Osse festival heeft als thema ‘It’s a Circus’. Popkoor d’Accord past daar dubbel en dwars in.

Ons publiek zal gegarandeerd worden geraakt door onze acts met aansprekende nummers uit ons veelzijdig repertoire.

We goochelen een lach en een traan op uw gezicht. We balanceren tussen werkelijkheid en fictie. We zetten u in vuur en vlam. We bijten van ons af, en…. wat is er nou leuker dan d’Accord-dansen? 

Zoek een mooi plekje rond onze piste op het Walplein, en beleef met ons mee. We spelen voor u om 12:00, 13:45 en 15:30 uur.

 

(2019-09-07)

 

Ouder nieuws

Onder het kopje 'Nieuwsarchief' (aan de rechterzijde) kun je onze oudere nieuwsitems vinden.