Nieuws

onze nieuwe productie: Reach out & touch

 

17 november (20:15 uur) en 18 november (14:30 uur) in de grote zaal van theater De Lievekamp in Oss. Het belooft iets bijzonders te gaan worden.

 

Probeer één van die dagen vrij te houden, en kijk eens in de brochure van De Lievekamp.

 

Kaarten (à € 17,50) zijn te bestellen bij één van de koorleden, of per mail.

En uiteraard ook bij de Lievekamp zelf. 

 

(2018-03-09)

d'Accord in de spotlight bij 412tv nieuws

(2018-11-14)

Vlák voor de grote happening

Afgelopen zondag hebben we onze laatste werkdag (onder de bezielende leiding van onze choreograaf/regisseur Anja Vos) gehad. Compleet met alles erop en eraan: Met het combo, met de gastmuzikanten, met onze deelnemende (klein)kinderen (en met Maartje, die het zo enorm goed doet met de kids!), met nog een aantal verrassingen, én met onze stage-hands en onze gastvrouwen. Met de verschillende kledingstukken, rekwisieten etc. voor de voorstelling. Een heerlijke dag. Intensief, verhelderend, energievretend maar ook -gevend, en last but nog least: Verbindend. 

Maar liefst 2 televisie-ploegen (D-tv en 412-TV) kwamen op bezoek, om opnames te maken van deze bijzondere dag. We hebben dan ook nogal wat in petto. 

Vanavond nog een laatste, besloten, repetitie, voor de bekende punten op de i. En dán óp naar 17 en 18 november, in de grote zaal van De Lievekamp. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar....

(2018-11-12)

Dat = Oss

 

 

 

 

 

Het is bijna zover. 17 en 18 november is aanstaande.

Ook de gemeente Oss heeft tijd en aandacht besteed aan onze komende voorstellingen in theater De Lievekamp, waarvoor onze dank.

Hier en daar zie je aan de kant van de weg in de gemeente Oss een evenementenbord met een mooie aankondiging van onze productie.

De kaartjes gaan hard. En dat is fijn. Maar er valt dan ook wat moois te beleven.

Als je nog geen kaartjes hebt, maar wél tijd en zin: Kóm op, stuur even een mail naar info@popkoordaccord.nl, of informeer bij theater De Lievekamp. 

Het kán nog (maar niet lang meer!)

 

(2018-11-01)

Ouder nieuws

Onder het kopje 'Nieuwsarchief' (aan de rechterzijde) kun je onze oudere nieuwsitems vinden.