Over ons

Popkoor d’Accord, al ruim 20 jaar een begrip in Oss en (ver) daarbuiten. 

Uitgegroeid van 9 vrouwen in 1995, tot 39 vrouwen en 11 mannen nu. Doorontwikkeld van ‘zingen uit de map’ tot ‘swingen op de trap’. 

We zijn een koor dat ons publiek liever laat beleven dan dat we naar prijzen streven. Het gaat bij ons heel nadrukkelijk om de inhoud, de boodschap, het gevoel. De nummers die we zingen, verpakken we in een mooie, passende choreografie, waarin we ons prettig voelen, en waarmee we iets duidelijk kunnen maken aan de kijkers. 

Onze muzikaal leider Maarten van de Hoven weet heel goed hoe hij zijn koor de mooie nummers uit het repertoire moet laten vertolken, en onze choreograaf/regisseur Anja Vos weet daar vervolgens een ontzettend fijne vorm aan te geven. Zij tweeën laten ons muziek maken uit het hart.  

Popkoor d’Accord is geen gezelligheidskoor, maar is wél een enorm gezellig koor. We hebben het goed samen. We kunnen samen lachen, samen huilen, samen genieten. We kunnen samen zíjn, met al onze diversiteiten.

We zingen onze nummers meer (veelal vijf)stemmig, onze nummers zijn verpakt in een aantrekkelijke choreografie en regie, onze kleding is doordacht en goed verzorgd, we 'wonen' in ons -wisselend- repertoire!

De optredens van popkoor d'Accord zijn telkens weer een lust voor oor én oog!

We kijken altijd weer enorm uit naar een optreden. Wat er bij onze optredens met ons én met de toeschouwers gebeurt, valt moeilijk te omschrijven. Dat moet je beléven!

 

(kijk in het submenu, aan de rechterkant, voor nog meer informatie over ons...)